Actuele bedrijfsdata en kredietrapporten voor uw risk & credit management

Verkrijg een volledig inzicht in het risicoprofiel, alsook de commerciële opportuniteiten, van de bedrijven waarmee u zaken doet dankzij onze accurate bedrijfsinformatie en onze innovatieve data oplossingen.

*Dit is een zakelijke dienstverlening en is derhalve alleen geldig voor zakelijke doeleinden

Creditsafe is de meest gebruikte leverancier van kredietrapporten en bedrijfsdata in de wereld

Wij veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen door data intelligentie in het hart van elk bedrijf in te bouwen.

Credit Management

Risk Management - Compliance

API bedrijfsdata integratie

Begin vandaag nog met het optimaliseren van uw credit management strategie

Krijg een helder inzicht in de financiële weerbaarheid van uw (potentiële) klanten en leveranciers. Onze kredietrapporten en kredietscores bieden een solide basis voor uw credit management strategie. 

Om uw bedrijf te beschermen tegen verschillende financiële risico's, moet u de kredietwaardigheid en het risicoprofiel van uw huidige en potentiële zakenpartners onderzoeken en beoordelen.

Met onze volledige en nauwkeurige kredietrapporten kunt u snel en eenvoudig elk bedrijf ter wereld op hun kredietwaardigheid controleren. Zo kunt u uw credit management strategie perfectioneren, uw debiteurenbeleid optimaliseren en de risico's buiten uw bedrijf tot een absoluut minimum beperken.

Bescherm uw onderneming en haar reputatie tegen de invloeden van fraude, witwassen van geld en de financiering van terrorisme

Know Your Customer

Een aanvullend klantenonderzoek (= Know Your Customer of KYC-check) geeft u een dieper inzicht in de bedrijven waarmee u samenwerkt. 

Op deze manier ondersteunt u uw risk management om de blootstelling aan regelgevings- en reputatierisico's duidelijk in kaart te brengen en vereenvoudigt u uw gehele klantenacceptatie.

Krijg met één zoekopdracht toegang tot wereldwijde negatieve media, PEP-profielen, sanctielijsten en handhavingsdatabases dankzij Creditsafe Protect, gevoed door de LexisNexis WorldCompliance-database.

Automatiseer uw zakelijke beslissingen en workflows met op maat gemaakte bedrijfsdata die volledig in uw CRM- of ERP-software verwerkt worden.

Integreer bedrijfsdata in uw CRM of ERP zo eenvoudig als 1, 2, 3!
Wij leveren en integreren, snel en eenvoudig, de credit en risk bedrijfsinformatie data die u nodig heeft in de software waar u van houdt en gebruik maakt.

Of u nu sneller (financiële) beslissingen wilt nemen of uw workflow wilt optimaliseren, de Connect API van Creditsafe is de perfecte oplossing voor uw hele organisatie, omdat wij gebruik maken van de meest geavanceerde technologie die op de markt beschikbaar is. 

Maak deel uit van de best presterende bedrijven van vandaag, aangezien zij volledig data-gedreven zijn. Deze organisaties automatiseren hun workflows, hun zakelijke beslissingen en stroomlijnen hun bedrijfsbeleid waardoor zij veel efficiënter kunnen werken.

Credit Management
Risk Management - Compliance
API bedrijfsdata integratie

De Global Business Intelligence Experts veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen.

Dit doen we door data intelligentie en uitmuntendheid in het hart van elk bedrijf in te bouwen.

Meer dan 110.000 klanten en 550.000 gebruikers maken gebruik van onze oplossingen om hun risk en credit management, workflows, bedrijfsbeslissingen en commerciële opportuniteiten te ondersteunen en te optimaliseren. Als meest gebruikte leverancier van handelsinformatie, beschikt Creditsafe over de grootste database aan bedrijfsinformatie wereldwijd met meer dan 365 miljoen bedrijfskredietrapporten, over 160 landen. 

Alle grote kredietverzekeraars onderschrijven Creditsafe, wat betekent dat onze kredietscores en kredietlimieten tot de meest betrouwbare in de industrie behoren. 

  1. 110.000 klanten en 550.000 gebruikers wereldwijd

  2. 25 jaar actief in de wereld van bedrijfsinformatie

  3. Wij werken samen met meer dan 9.000 officiële dataleveranciers

  4. Elke seconde worden er 37 bedrijfskredietrapporten geraadpleegd

  5. 1,06 miljoen zakelijke beslissingen worden dagelijks genomen op basis van onze credit- en risk data

  6. In 2021 verstrekten wij 272 miljoen kredietrapporten aan onze klanten - een stijging van 23% t.o.v. 2020

  7. 99% van onze kredietrapporten zijn onmiddellijk en online beschikbaar

  8. 10% wereldwijde groei Jaar op Jaar

Hoe wij elke afdeling binnen uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het perfectioneren van de manier waarop u zaken doet

Credit & Finance Management

Risk & Compliance Management

Sales & Marketing

Master Data Management

Geef uw credit & finance teams de kracht van de Creditsafe bedrijfskredietdata.

Zodat zij sneller, goed geïnformeerde en slimme kredietbeslissingen kunnen nemen. De meest gebruikte oplossing zijn de online kredietrapporten van Creditsafe, waarmee bedrijven een credit check kunnen uitvoeren op hun professionele zakenrelaties om de financiële prestaties te verifiëren en de potentiële kredietrisico's te begrijpen. Met onze kredietscore slagen wij erin 81% van de faillissementen te voorspellen 12 maanden voordat het bedrijf failliet gaat in België en tot 70% op internationale schaal..

Het analyseren van de financiële risico's, indicatoren en de informatie van een onderneming, vormen de kern van wat wij bij Creditsafe doen. Onze kredietscorekaarten zijn een van de meest voorspellende scorekaarten in de industrie, goedgekeurd door toonaangevende kredietverzekeraars.

Optimaliseer uw credit management door te weten of uw zakenrelaties aan hun kredietverplichtingen kunnen voldoen. Wij willen er immers voor zorgen dat u dagelijks over de meest actuele informatie beschikt.

Weet en begrijp met wie u zaken doet.

Wij stellen u in staat nieuwe en bestaande zakelijke relaties met vertrouwen te screenen om uw bedrijf te beschermen tegen de dreiging van financiële criminaliteit, fraude, terrorismefinanciering, witwassen van geld en reputatieschade, zonder uw klantervaring negatief te beïnvloeden. Verkrijg een dieper inzicht in de bedrijven waarmee u samenwerkt, zodat u in staat bent betrouwbare relaties op te bouwen met (nieuwe) klanten en zakenpartners. 

Protect biedt directe toegang tot de LexisNexis WorldCompliance database om uw Know Your Customer (KYC) controles of Customer Due Diligence screenings en wettelijke controles te stroomlijnen. Verkrijg toegang tot wereldwijde negatieve media, PEP profielen, sancties lijsten en handhaving databases door middel van één enkele zoekopdracht met Creditsafe Protect.

Creditsafe is volledig goedgekeurd om deze controles uit te voeren in overeenstemming met de nieuwste regelgeving en wij bieden een digitaal platform voor al uw due diligence en compliance behoeften & audits. 

Sluit sneller en frequenter deals met gerichte prospectiemogelijkheden a.d.h.v. echte sales & marketing data intelligence. 

Van de prospectiefase tot de groei van uw bestaande klantenportefeuille. Vul uw sales funnel & pipeline met uw ideale doelgroep. Identificeer bedrijven die financieel betrouwbaar zijn en dus de meeste kans hebben om uw diensten af te nemen, en die bovendien met zekerheid kunnen betalen.

Benader elke sales lead met succes met behulp van waardevolle inzichten uit data intelligence op accountniveau. Onze uitgebreide bedrijfsprofielen geven u belangrijk inzicht in de organisaties waarmee u wilt samenwerken. De bedrijfsinformatie database van Creditsafe is een van de grootste ter wereld, wat betekent dat u profielen kunt verrijken met extra velden aan waardevolle bedrijfsdata op accountniveau.

Door de achtergrond en het demografische of firmografische profiel van elke sales lead te tonen, kunt u gemakkelijk contact leggen met uw doelgroep. Met de toevoeging van deze intelligente bedrijfsdata worden uw conversaties verrijkt en beschikt u over gepersonaliseerde marketing bedrijfsdata om uw ROI te verhogen.

Echte business intelligence in het hart van uw organisatie om uw bedrijf te versterken

Integreer bedrijfsdata en compliance data rechtstreeks in uw CRM- en ERP-systemen en workflows. Versnel uw digitale transformatie via één API voor al uw bedrijfsprocessen, van prospectie tot een gestroomlijnde onboarding van klanten; van actieve bedrijfsmonitoring tot intelligente data-geautomatiseerde zakelijke (krediet)beslissingen.

De Connect API integreert risico-, financiële en bedrijfsdata in de applicaties en software die u gebruikt, zodat u krachtige nieuwe functionaliteiten kunt bouwen en geautomatiseerde workflows en bedrijfsbeslissingen kunt introduceren. Onze Connect-technologie stelt bedrijven wereldwijd in staat om nieuwe inzichten te realiseren, de klantervaring te verbeteren en sterkere, duurzame groei te realiseren.

Of u nu een ontwikkelaar, data-engineer of architect bent, de Connect API is eenvoudig in gebruik en u kunt er meteen mee aan de slag.  Krijg direct toegang tot wereldwijde bedrijfsdata, business intelligence, bestuurdersinformatie, financiële bedrijfsdata, compliance (AML & CDD) data, PEP- en sanctielijstgegevens - allemaal via één gestroomlijnde API.

Credit & Finance Management
Risk & Compliance Management
Sales & Marketing
Master Data Management

Ontdek waarom bedrijven van elke omvang voor GraydonCreditsafe kiezen en houden van onze innovatieve oplossingen