Solvabiliteit controleren? Credit check een bedrijf! - Creditsafe

Controleer de solvabiliteit van bedrijven

Onderzoek de kredietwaardigheid van elke onderneming met behulp van onze financiële bedrijfsinformatie. Doe vandaag nog een credit check!

Deze service is enkel beschikbaar voor bedrijven en is 100% confidentieel

Creditsafe is de meest gebruikte leverancier van handelsinformatie ter wereld

Wij veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen

Credit Management

Risk Management - Compliance

API data integratie

Minimaliseer uw risico op wanbetalingen, afschrijvingen en faillissementen wereldwijd!

Om uw bedrijf te beschermen tegen de verschillende financiële risico's is het noodzakelijk dat u de kredietwaardigheid en het risicoprofiel van uw huidige en potentiële zakenpartners onderzoekt en beoordeelt.

Aan de hand van onze complete kredietrapporten kan u snel en eenvoudig de solvabiliteit van elk bedrijf ter wereld controleren.

Zo kunt u uw debiteurenbeheer of Credit Management optimaliseren en de risico's buiten uw bedrijf tot een absoluut minimum beperken.

Minimaliseer uw kredietrisico’s

Krijg een duidelijk beeld van de financiële gezondheid van uw (potentiële) klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties.

Weet u met wie u zaken doet?

Met de compliance-oplossing kunt u nagaan wie de uiteindelijke eigenaar van een organisatie is ( = 'UBO' of 'Ultimate Beneficial Owners'), of uw zakelijke relatie een politiek beïnvloedbaar persoon (= PEP) is en of er sancties zijn tegen de betrokken personen of bedrijven waarmee u zaken doet. 

Negatieve vermeldingen in de media zijn ook opgenomen, zodat u de situatie met kennis van zaken kunt beoordelen.

Deze informatie is essentieel om uw bedrijf en zijn reputatie te beschermen tegen de gevolgen van het witwassen van geld, fraude en de financiering van terrorisme! 

Bescherm uw onderneming en zijn reputatie

Tegen invloeden van fraude, witwaspraktijken en de financiering van terrorisme

Data integreren in uw CRM of ERP software? 

Wij leveren en integreren, snel en eenvoudig, de bedrijfsinformatie of -data die u nodig heeft in de software die u gebruikt.

Of u nu snellere (financiële) beslissingen wenst te nemen of u wenst uw work flow te optimaliseren, de API vormt de perfecte oplossing voor uw gehele organisatie. 

Onze API - Connect - stelt u in staat om snel en eenvoudig meer dan 365 miljoen bedrijfsgegevens van over de hele wereld in uw systemen op te nemen, om processen te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Automatiseer uw beslissingen en workflows

Bedrijfsdata op maat en volledig geïntegreerd in uw software

Credit Management
Risk Management - Compliance
API data integratie

Dit zeggen onze klanten...

ALD Automotive

"Creditsafe stelt ons in staat om een deel van onze kredietbeslissingen te automatiseren en te digitaliseren op een efficiënte en relevante manier. Als gevolg daarvan helpt Creditsafe ons om onze doelstelling van operationele uitmuntendheid in de risico-afdeling te bereiken".

Securitas

"Creditsafe helpt ons om onze klanten preventief en curatief te beheren."

SipWell

"Creditsafe wordt op elke afdeling gebruikt, zeer handige business tool!"

 

Kiezen voor Creditsafe, is kiezen voor zekerheid

Krijg onmiddellijk toegang tot commerciële en financiële bedrijfsinformatie over meer dan 365 miljoen bedrijven in 160 landen, direct geleverd via ons netwerk van 16 kantoren.

Door het verstrekken van betrouwbare bedrijfsinformatie over elk bedrijf in de wereld kan u de solvabiliteit snel en eenvoudig controleren met behulp van onze handelsinformatie.

Niet alleen de kredietwaardigheid, maar het gehele credit en risk management ondersteunt Creditsafe, opdat wij u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw risico beheer en uw commerciële activiteiten

Voor een totaaloplossing, waar u uw beslissingen en uw workflows wenst te automatiseren, bent u ook aan het juiste adres waar we de bedrijfsdata integreren in uw software!

100.000 klanten en 500.000 gebruikers

450.000 zakelijke beslissingen a.d.h.v. onze informatie

365 miljoen rapporten online in 160 landen

Elke 10 seconden worden 100 rapporten geconsulteerd

99% van onze rapporten zijn onmiddellijk beschikbaar

96% klantenretentie

Ons contacteren

Telefonisch, op bezoek of bij ons op de koffie!

Creditsafe ondersteunt elke afdeling binnen uw organisatie

Credit Management

Financiële bedrijfsinformatie analyseren is wat wij doen. Gebruik de kracht van Creditsafe om snellere en betere geïnformeerde beslissingen te nemen

Compliance

Bescherm uw onderneming en zijn reputatie tegen invloeden van fraude, witwaspraktijken en de financiering van terrorisme

Sales

Onze flexibele salesdata kan worden afgestemd op de behoeften van u en uw verkopers bij het contacteren van de eindbeslissers

Marketing

Verhoog de ROI kansen van uw campagne met behulp van gerichte en gecontroleerde marketingdata

Enkele tevreden referenties

Jost group
ALD automotive
Securitas
Kinepolis
sipwell